Over stichting Cebos

CONTACT

STICHTING CEBOS

ASSPIRATIE EN STICHTING CEBOS

Het administratiekantoor ASSpiratie is verbonden aan stichting Cebos. Deze stichting verzorgt opleidingen in de financiële administratie en de salarisadministratie. De opleidingen zijn afgestemd op mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) met minimaal een HBO+ werk- en denkniveau.

Onderwijs op maat

Stichting Cebos verzorgt opleidingen in de financiele administratie voor (jong-)volwassenen met autisme. De manier van lesgeven wordt in onderling overleg afgestemd op de mogelijkheden van de student. Dat betekent dat sommige studenten een individuele route volgen, anderen krijgen les in kleine groepjes. Stages worden intensief begeleid, om de overgang van theorie naar de praktijk zo goed mogelijk te laten verlopen.

Prijzen

Op dinsdag 27 november 2012 heeft de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens het Associatiefonds uitgereikt aan Stichting Cebos. Cebos ontvangt hiermee een cheque van € 2.500. Dit is de eerste keer dat het Associatiefonds wordt toegekend.

Social

Twitter

 

Links

 

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vertaald naar ASSpiratie betekent dit

  • dat wij oog hebben voor de specifieke talenten en beperkingen die werknemers met een Autisme Spectrum Stoornis hebben
  • dat wij zorgdragen en verantwoordelijk zijn voor een werkomgeving waar de werknemers zich gerespecteerd en gewaardeerd weten zodat zij zo optimaal mogelijk tot hun recht kunnen komen
  • dat wij open en transparant zijn naar onze klanten en zorgdragen voor een gezonde, winstgevende en milieuvriendelijke bedrijfsvoering

Vestiging

Chromiumweg 129

3812 NM AMERSFOORT

(06) 512 48 521

info@asspiratie.nl

Pure COPYRIGHT © 2013. Exclusively on Muse-themes.com.